Mete Barış DURMUŞKAYA - MÜDÜR

26 Eylül 1995 yılında Samsun’da doğdu. İlköğrenimini  Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde yer alan Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladı. Ortaöğrenimini  2013 yılında Erzincan Refahiye Anadolu Öğretmen Lisesinde yatılı olarak bitirdi.Bu okulun ilk mezunları arasında  yer almaktadır.Yükseköğrenimini ise 2017 yılında  Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun olarak tamamladı.2019 yılında ilk görev yeri olan  Muş’un Bulanık ilçesinde  Bulanık İmam Hatip Ortaokulunda öğretmenlik mesleğine başladı. Ordu Gürgentepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro’da iki yıl görev yaptı.MEB tarafından düzenlenen ulusal ve uluslararası birçok projede kurucu, danışman, yürütücü görevlerinde bulundu.Şu an görevine Gürgentepe Şehit Ersin Şanlı İmam Hatip Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak devam etmektedir..Aynı zamanda Kuzgun Tatilde ve Muhabbet Kuşu Kardeşliği kitabını kaleme almıştır.Okul Yöneticilerinin Bilgi Yönetimi Eğilimlerinin Belirlenmesi konulu makalesi bulunmaktadır. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü ve OMÜ Özel Eğitim Öğretmenliği öğrencisidir.Yıldız Teknik Üniversitesi Türkçe Eğitimi alanında yüksek lisans yapmıştır.