Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BİLÜ okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile vedalaştılar.Kendisine bu zamana kadar yaptığı güzel  çalışmalar ve emekleri için teşekkür ederiz.

Eyl

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Selin ÖZKUL önderliğinde Gezegenler konusu işlendi ve güneş sistemi etkinliği gerçekleştirildi.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlu olsun!Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı sona erdi.Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen Futbol Turnuvasının Şampiyonu 8.Sınıf öğrencilerimiz oldu.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları,Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisini Kaymakamımız Sayın Muhammed YILMAZ ziyaret etti.Öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış oldukları materyalleri inceleyerek güzel çalışmaları için tebrik etti.

Haz

Okulumuzda LGS öncesi "Bilgi Yarışması" düzenlendi.Her zaman söylediğimiz gibi bilgi paylaştıkça çoğalır şiarıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzda "Haftanın Sınıfı ve Haftanın Öğrencisi " belirlenerek  ödüllendirildi.Öğrencilerimizi özverili tutumlarından dolayı tebrik ederiz.

Haz

LGS öncesi öğrencilerimizle bir araya gelerek motivasyon buluşması gerçekleştirdik.Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okulumuzda 'Masa Tenisi Turnuvası ' düzenlenecektir.Turnuvaya katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okumak Her Zaman Her Yerde Güzeldir Projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor.

May

Öğrencilerimiz, Fen Bilimleri Öğretmeni Selin ÖZKUL önderliğinde 'Biyoçeşitlilik ve Yaşam Alanlarındaki Farklı Canlılar ' konusunu hem eğlenerek hem de öğrenerek işlediler.

May

ÇEDES Projesi kapsamında kardeş okulumuza gönderilmek üzere mektuplarımızı hazırladık.

May

Ordu İtfaiyesi tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

May

LGS öncesi velilerimizle 'Sınav Kaygısı, Motivasyon, Zmanı Verimli Kullanma ve Doğru Tercih Nasıl Yapılır ' konuları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.